Огласиха ужасяващ детайл около убийството на сержанта   Оцелелият военен служител на

...
Огласиха ужасяващ детайл около убийството на сержанта
 
Оцелелият военен служител на
Коментари Харесай

Шокиращо: Военният с Петър Бъчваров изпаднал в шок и стрелял...

Огласиха отблъскващ подробност към убийството на сержанта

 

Оцелелият боен чиновник на българската граница в злополучната нощ, когато почина граничният служител на реда Петър Бъчваров, изпаднал в потрес и стрелял по колата на сътрудниците си от подкреплението, заяви NOVA.

След стрелбата по граничния служител на реда Петър Бъчваров военният, който бил с него, е чакал минимум 15 минути подкрепление. При нападението единствената радиостанция е останала у простреляния служител на реда. Когато подкреплението доближило, от потрес и неналичието на радиовръзка военният стрелял по колата на сътрудниците си. Те не са потърпевши.



Малко по-рано през днешния ден депутатите в Народното събрание изслушаха вътрешния министър поради случилото се на границата ни с Турция в нощта против вторник.

" Близките на починалия служител на реда желаеха от мен да го погребем с парадна униформа, а не оставката ми ", сподели той, едвам сдържайки сълзите си.

" Инцидентът с убийството на Петър Бъчваров е престъпно действие. То не може да бъде мотив за спекулации. Имах тежката задача да се срещна с родителите на починалия служител на реда. Ако те бяха поискали оставката ми, щях да я подам ", уточни още Иван Демерджиев в отговор на желаната му оставка от страна на ГЕРБ и Българска социалистическа партия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР